logo stil oras vechi bucuresti

Hotel Stil Old Town

Check In

Check Out

Adulţi

- +

Copii

- +

Derula

Despre noi

NĂSCUT ÎN 2019
Hotel Stil Old Town din Bucuresti

Stil Old Town este o bijuterie arhitecturala, situata in inima bucurestiului. Acest hotel de 3 stele va asteapta sa petreceti clipe placute intr-un mediu relaxant, la doar cateva minute de numeroase atractii turistice din capitala Romaniei. Stilul său arhitectural atrage oaspeții an de an care rămân impresionați de frumusețea locală și de modul în care istoria a fost păstrată în pereții hotelului.

Accesul la Hotelul Stil Old Town se face pe strada Gabroveni, care a fost trecută pe Lista Monumentelor Istorice în anul 2010. Numele străzii este inspirat de orașul Gobrovo din Bulgaria, renumit pentru producția de cuțite din trecut. Strada are, de asemenea, o istorie care datează de la sfârșitul secolului al 19-lea.

Tot pe această stradă, în 1893, celebrul dramaturg român Ion Luca Caragiale și-a deschis propria fabrică de bere în parteneriat cu consilierul municipal Mihalcea de la acea vreme, pe care a numit-o "Berăria Mihalcea și Caragiale". Tradiția s-a păstrat de-a lungul timpului și puteți găsi în continuare fabrici de bere foarte cunoscute în această locație, așteptându-vă cu voie bună și băuturi pentru a vă răcori în zilele toride de vară.

Hotelul Stil Old Town din Bucuresti dispune de incuietori digitale, atat la intrarea in cladire, cat si la accesul in fiecare camera, pentru ca ne pasa foarte mult de siguranta fiecarui oaspete care ne viziteaza. Intrarea in camere si in hotel se face prin introducerea unui cod PIN, pe care il veti primi numai dupa achitarea costului de inchiriere.
Petite Room
Ideal pentru o persoană sau 2
Romantic Room

Cuplu care vrea să experimenteze câteva momente unice

Senior Suite
Cameră potrivită pentru 4 adulți

Junior Suite

Camera potrivita pentru 2 persoane
Twin

Cameră potrivită pentru 2 adulți

Ce poti vizita in apropierea Stil Old Town Hotel?

Pozitionarea strategica a Hotelului Stil Old Town din Bucuresti iti ofera sansa de a fi aproape de principalele atractii turistice din capitala Romaniei, printre care:

Calitățile noastre

Acesta este motivul pentru care ar trebui să alegeți Stil Old Town

Modern Design

Elementele arhitecturale originale au fost păstrate sau reproduse

Locație centrală

Hotel Stil Old Town va asteapta sa va bucurati de istoria orasului, numit odata Micul Paris

Siguranța clienților

Hotelul nostru dispune de incuietori digitale atat la intrare cat si la camere. Fiecare ușă are o încuietoare inteligentă cu un nivel ridicat de securitate

Solicitați o ofertă

Aici puteti alfa pretul sejurului dumneavoastra, intrebati si va vom respunde intr-un timp cat mai scurt! 

Locația noastră

Hotelul Stil Old Town din București este situat la aproximativ 600 de metri de Biserica Stavropoleos, pe o stradă plină de istorie, bună dispoziție și o atmosferă boemă. Camerele hotelului oferă o priveliște splendidă asupra frumuseților orașului, indiferent de momentul din zi în care alegeți să vă bucurați de priveliște.

-> Mai multe despre Old Town Bucarest
Adresă

str. Gabroveni, nr. 29, sector 3, 030167, Bucuresti

Număr de telefon
0771448994
Adresa de e-mail
hotelstiloldtown@gmail.com

Aboneaza-te la newsletter